Neoderma-kruidenpeeling

3x Neoderma kruidenpeeling in 10 dagen

€210

De Neoderma Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. De biopeeling is ontwikkeld door een dermatholoog/ cosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn). De klant hoeft er dus niet voor thuis te blijven.
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

Behandeling
De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig in de gereinigde huid gemasseerd. Daarna volgt een crèmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon.
Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acné kan zich een ‘explosie’ van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling.
De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan.
De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.